Dagtoer

Lekker een dagje georganiseerd toeren en genieten van een lunch en een drankje op locatie in de buitenlucht voor maar €19,95 p.p.

Vanaf maart t/m oktober organiseren wij regelmatig op zondag een dagtoer met lunch. Deze dagtoers verschillen elke maand van gebied en kilometers. Een dagtoer bestaat ongeveer uit 165km tot 250km per dag met minimaal 2 stops. Halverwege de route is er een lunch georganiseerd welke in de prijs inbegrepen zit. Ook zit er één drankje bij de prijs inbegrepen. Verder zijn er nog gekoelde frisdranken, koffie en thee op de lunch locatie te verkrijgen voor €1,50 per stuk. Deze lunchplek is altijd in de buitenlucht.

Tijdens een dagtoer worden er groepen gemaakt met ieder zijn of haar eigen rijstijl welke je kunt aangeven bij het aanmeldformulier. Heb je geen navigatiesysteem op je motor ? Geen enkel probleem, daar wordt rekening mee gehouden bij het inplannen van groepen. Let op ! Er zijn geen voorrijders vanuit de organisatie. Groepjes worden ingedeeld met minimaal 2 rijders in het bezit van een gps systeem.

 Eifel

Zondag 30 juni 2024

09.00 - 17.00 uur

225 km

Vertrekplaats Heerlen

€19,95 p.p.

De tweede dagtoer van 2024 gaat naar de Eifel in Duitsland. 

Vanuit het vertrekpunt kun je voor vertrek genieten van een drankje en de motor tanken. Daarna is het tijd om op te stappen en te beginnen aan de route.

 Deze afwisselende route komt op verschillende bekende en onbekende plekken van  dit gebied. Ontdek de prachtige wegen langs bossen, heuvels en verre uitzichten.

Halverwege de route  is het tijd om de benen te strekken en een hapje te eten op een buitenlocatie met een mooi uitzicht.

Na het nuttigen van de lunch gaat de route weer verder via slingerwegen en prachtige uitzichten naar het eindpunt.

 3e Dagtoer 2024

Zaterdag 10 augustus  2024

BBQ Evening ride

€29.50 p.p.

De derde dagtoer van 2024 is een avondrit met als afsluiting een gezellige bbq.

Deze rit zal te boeken zijn vanaf de zomer van 2024.

Deze rit zal vanaf zomer 2024 te boeken zijn.