Dagtoer

Lekker een dagje georganiseerd toeren en genieten van een lunch en een drankje op locatie in de buitenlucht voor maar €17,95 p.p.

Vanaf maart t/m oktober organiseren wij één keer per maand op zondag een dagtoer met lunch. Deze dagtoers verschillen elke maand van gebied en kilometers. Een dagtoer bestaat ongeveer uit 165km tot 250km per dag met minimaal 2 stops. Halverwege de route is er een lunch georganiseerd welke in de prijs inbegrepen zit. Ook zit er één drankje bij de prijs inbegrepen. Verder zijn er nog gekoelde frisdranken, koffie en thee op de lunch locatie te verkrijgen voor €1,50 per stuk. Deze lunchplek is altijd in de buitenlucht.

Tijdens een dagtoer worden er groepen gemaakt met ieder zijn of haar eigen rijstijl welke je kunt aangeven bij het aanmeldformulier. Heb je geen navigatiesysteem op je motor ? Geen enkel probleem, daar wordt rekening mee gehouden bij het inplannen van groepen. Let op ! Er zijn geen voorrijders vanuit de organisatie. Groepjes worden ingedeeld met minimaal 2 rijders in het bezit van een gps systeem.

 

De dagtoers voor 2024 zullen medio december op de website verschijnen