Groepsreis

Voor een gezellige en mogelijk uitdagende groepsreis gaan wij graag voor je aan de slag!

Samen op weg met vrienden, collega's of familie tijdens een rit geadviseerd door Let'sGoMotorreizen, leuk om in de avonduren de tegekke ervaringen te delen bij een haardvuurtje in het hotel of op de camping. Tijdens de door mij georganiseerde groepsreizen reis je uiteraard samen met andere motorrijders, jullie delen vast deze zelfde leuke hobby! In je eigen tempo de routes rijden om de anderen later weer bij het hotel of de camping te ontmoeten, samen toeren in een prettige groep is zeker het overwegen waard.

Ook bij een groepsreis ben je vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Als je lekker wilt uitslapen en pas later wil vertrekken, is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt zelf of en wanneer je onderweg een stop maakt, bijvoorbeeld om een foto te maken, van een uitzicht te genieten, iets te drinken of te lunchen. Maak van deze heerlijke reis jouw eigen uitstapje.

Zuid Limburg

12 t/m 14 mei 2023

Vanaf €200,00

Wil jij dichtbij huis genieten van het heuvellandschap in Zuid Limburg? Dan is deze 3 daagse groepsreis beslist iets voor jou! In deze reis ontdek je niet alleen Zuid Limburg, maar gaat ook de grens over naar de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen.

Oostenrijk - Karinthië

05 t/m 11 juni 2023

Vanaf €369,00

Karinthië staat ook wel bekend als het zonnige Zuiden van Oostenrijk. Hier zijn zowel in de zomer als in de winter zoveel zonuren dat je al snel weet waar het zijn naam vandaan heeft. Door het bergachtige landschap zijn er prachtige motorroutes! Je vindt hier dan ook de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner

Luxemburg

14 t/m 16 juli 2023

Vanaf €240,00 p.p.

Dicht bij huis, maar echt vakantie voelen! Tijdens deze groepsreis geniet je van mooie, prettige slingerwegen tussen berg en bos. Ervaar de historie vanaf jouw eigen motor. Luxemburg is een uitstekende bestemming voor een korte stop in de dagelijkse drukte.

Duitsland - Harz

28 september t/m 01 oktober 2023

€259,00 p.p.

Genieten van de rustig gelegen wegen in het Harz gebied in Duitsland! Toeren tussen de meren, rotsen, heuvels en bossen. Deze reis biedt alle wensen voor jou als motorrijder.