Groepsreis

Voor een gezellige en mogelijk uitdagende groepsreis gaan wij graag voor je aan de slag!

Samen op weg met vrienden, collega's of familie tijdens een rit geadviseerd door Let'sGoMotorreizen, leuk om in de avonduren de tegekke ervaringen te delen bij een haardvuurtje in het hotel of op de camping. Tijdens de door mij georganiseerde groepsreizen reis je uiteraard samen met andere motorrijders, jullie delen vast deze zelfde leuke hobby! In je eigen tempo de routes rijden om de anderen later weer bij het hotel of de camping te ontmoeten, samen toeren in een prettige groep is zeker het overwegen waard.

Ook bij een groepsreis ben je vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Als je lekker wilt uitslapen en pas later wil vertrekken, is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt zelf of en wanneer je onderweg een stop maakt, bijvoorbeeld om een foto te maken, van een uitzicht te genieten, iets te drinken of te lunchen. Maak van deze heerlijke reis jouw eigen uitstapje.

Nederland - Zuid Limburg

Voorjaar 2025

Wil jij dichtbij huis genieten van het heuvellandschap in Zuid Limburg? Dan is deze 3 daagse groepsreis beslist iets voor jou! In deze reis ontdek je niet alleen Zuid Limburg, maar gaat ook de grens over naar de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen.

 

Deze groepsreis is bschikbaar vanaf december 2024

 

Liever deze reis dit jaar nog rijden? Klik dan hier voor de individuele reis naar Zuid Limburg

Oostenrijk - Karinthië

Juni 2025

Karinthië staat ook wel bekend als het zonnige Zuiden van Oostenrijk. Hier zijn zowel in de zomer als in de winter zoveel zonuren dat je al snel weet waar het zijn naam vandaan heeft. Door het bergachtige landschap zijn er prachtige motorroutes! Je vindt hier dan ook de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner.

 

Deze groepsreis zal te boeken zijn vanaf

december 2024

 

Liever deze reis dit jaar nog rijden? Klik dan hier voor onze individuele reis naar Oostenrijk

Duitsland - Moezel

26 t/m 28 juli 2024

De Moezel. Een van de meest bekende wijnstreken van Europa. In deze driedaagse reis komt alles aan bod voor jou als motorrijder. Van prachtige oude kastelen tot gezellige dorpjes aan het water. Als je van bochten mkane houdt dan is deze reis echt iets voor jou! 

Overnachten in een bikerhotel met perfecte stalling voor jouw motor!

 

Klik voor meer informatie of een boeking hieronder.

Duitsland - Harz

19 t/m 22 september 2024

Genieten van de rustig gelegen wegen in het Harz gebied in Duitsland! Toeren tussen de meren, rotsen, heuvels en bossen. Laat je betoveren door de oeroude vakwerkhuizen en de prachitige 36 bochten route. Deze reis biedt alle wensen voor jou als motorrijder.

 

Klik voor meer informatie of een boeking hieronder.