Individueel reizen

Welke regio geeft jouw voorkeur? Bij Let'sGoMotorreizen.eu kun je uit een aantal individuele vakanties kiezen waar ik een passende route met bijbehorende overnachting(en) samen heb gesteld. Wil jij zelf lekker slapen in een door mij geslecteerd hotel, B&B of camping? Dan zorg ik er natuurlijk ook voor dat jouw motor tijdens deze overnachtingen veilig gestald kan worden. Bestaande reizen pas ik ook graag voor jou aan, op die manier kom ik tegemoet aan bijna alle wensen.

Luxemburg

(3 daagse reis)

Vanaf 139,00

Dicht bij huis, maar echt vakantie voelen! Mooie, prettige slingerwegen tussen berg en bos. Ervaar de historie vanaf jouw eigen motor. Luxemburg is een uitstekende bestemming voor een korte stop in de dagelijkse drukte.

 

Klik hieronder voor meer informatie

Duitsland - Harz

(4 daagse reis)

Vanaf 199,00

Genieten van de rustig gelegen wegen in het Harz gebied in Duitsland! Toeren tussen de meren, rotsen, heuvels en bossen. Deze reis biedt alle wensen voor jouw als motorrijder!

 

Klik hieronder voor meer informatie

Frankrijk - Vogezen

(5 daagse reis)

Vanaf 259,00

Ontdek de Vogezen in Frankrijk!

Op nog geen 4 uurtjes vanaf Maastricht kun je 

genieten van de Franse Vogezen 

grenzend aan de Elzas.

Het gebied kent fraaie berg- en stuwmeren, 

uitgestrekte vlaktes en een bosrijke omgeving!

 

Klik hieronder voor meer informatie

Oostenrijk - Karinthië
(7 daagse reis)

Vanaf 369,00

Karinthië staat ook wel bekend als het zonnige Zuiden van Oostenrijk. Door het bergachtige landschap zijn er prachtige motorroutes! Je vindt hier dan ook de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner.

 

Klik hieronder voor meer informatie

Duitsland - Moezel

(3 daagse reis)

Vanaf 159,00

Op nog geen 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht vind je het prachtige gebied 'de Moezel'. De Moezel: een betoverende regio met de Moezel-rivier als rode draad, waaraan talloze kasteeltorens de wolken krabben en de wijnglazen volop klinken. Deze prachtige regio, centraal in de Eifel en Hünsruck is de ideale omgeving voor jouw als motorrijder. Deze regio heeft een prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Grote steden in de buurt zijn bijvoorbeeld het historische Cochem maar ook de oudste stad van Duitsland Trier en natuurlijk Koblenz, waar de Moezel en de Rijn elkaar ontmoeten.

 

Klik hieronder voor meer informatie

Zuid Limburg

(3 daagse reis)

Vanaf 200,00

In deze reis kun je volop genieten van de Zuid Limburgse heuvels, de bosachtige omgeving van de Belgische Ardennen en de bochten van de Eifel in Duitsland. Laat je verrassen door de verschillende routes die deze reis jouw biedt. Deze reis is ideaal voor elke rijder. Van beginner tot ervaren.

 

Klik hieronder voor meer informatie