7 daagse Reis Karinthië oostenrijk

Karinthië Oostenrijk
(7 daagse reis)

Karinthië staat ook wel bekend als het drielandenpunt van Oostenrijk. Hier zijn zowel in de zomer als in de winter zoveel zonuren dat je al snel weet waar het zijn naam vandaan heeft. Door het bergachtige landschap zijn er prachtige motorroutes door Oostenrijk, Italië en Slovenië. Je vindt hier dan ook onder andere de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner. Met zijn 3.798 meter is de Grossglockner het hoogste bergtop, dat is iets waar je mee kunt uitpakken.

Door het indrukwekkende landschap met hoge bergtoppen en dalen zijn er maar liefst 200 meren die op je route liggen. Het bekendste meer is de Wörthersee, het helderblauwe water van het meer is oogverblindend. De Wörthersee is een van de grootste en warmste meren van Europa. Je hoort het al, in Karinthië kan je je gewoonweg niet vervelen!

Op het ruime terras en in de royale tuin is het heerlijk vertoeven met een prachtig panoramisch uitzicht op het Gailtal, naast een bed en ontbijt kun je tijdens jouw verblijf ook gebruik maken van diverse extra services. Zo kun je bijvoorbeeld even lekker tot jezelf komen in de sauna, of gezellig bij elkaar komen in de sfeervolle stube, op het ruime terras of in de royale tuin.

Verblijf in een luxe hotel met ontbijt. Het hotel biedt twee-, drie- en vierpersoonskamers. Ook is er een vakantiehuis voor 9 personen.

Prijzen per persoon inclusief :

Overnachtingen, uitgebreid ontbijt, informatieblad en 12 gps routes.

€ 399,00 p.p.

(€ 429,00 in juli & augustus)

€ 549,00 p.p. (1 persoon in een tweepersoonskamer)

(€ 569,00 in juli & augustus)

(Inclusief toeristenbelasting)

Voor meer informatie over deze reis mail gerust naar: Job@letsgomotorreizen.eu

Wil je graag deze reis mee ? Klik dan hieronder en wij regelen de rest!