dagtoers 2022

Dagtoer

Lekker een dagje georganiseerd toeren en genieten van een lunch en een drankje op locatie in de buitenlucht voor maar €17,95 p.p.

Vanaf maart 2022 t/m oktober 2022 organiseren wij één keer per maand op zondag een dagtoer met lunch. Deze dagtoers verschillen elke maand van gebied en kilometers. Een dagtoer bestaat ongeveer uit 180 tot 300 km per dag met minimaal 2 stops. Halverwege de route is er een lunch georganiseerd welke in de prijs inbegrepen zit. Ook zit er één drankje bij de prijs inbegrepen. Verder zijn er nog gekoelde frisdranken, koffie en thee op de lunch locatie te verkrijgen voor €1,00 per stuk. Deze lunchplek is altijd in de buitenlucht.

Tijdens een dagtoer worden er groepen gemaakt met ieder zijn of haar eigen rijstijl welke je kunt aangeven bij het aanmeldformulier. Heb je geen navigatiesysteem op je motor ? Geen enkel probleem, daar wordt rekening mee gehouden bij het inplannen van groepen.


24 juli 2022

Toer naar Luxemburg

365 km

€ 17,95 p.p.

Een georganiseerde dagtoer (voor gevorderden rijders) naar Luxemburg. Deze rit van 380 kilometer bevat prachtinge slingerwegen langs rivieren, mooie weilanden, leuke bezienswaardigheden onderweg en goede wegen die jouw als motorrijden een leuke dag bezorgen.


Voor meer informatie klik hieronder

21 augustus 2022

Eifel & Ardennen

235 km

€ 17,95 p.p.

Deze dagtoer bevat twee prachtige omgevingen die onze twee buurlanden te bieden hebben. Startend in de Duitse Eifel met veel hoogteverschil en rotswanden, naar de bosrijke en slingerachtige wegen van de Belgische Ardennen.


Voor meer informatie klik hieronder

16 oktober 2022

Zuid Limburg & Eifel

185 km

€17,95 p.p.

De laatste dagtoer van 2022 is een tocht van 185 km door het zuid Limburgse heuvellandschap en de Eifel in Duitsland. Halverwege tussen de bossen kun je genieten van een bourgondische lunch.Voor meer informatie klik hieronder