Groepsreis

Ook voor een gezellige en mogelijk uitdagende groepsreis ga ik graag voor je aan de slag!

Samen op weg met vrienden, collega's of familie tijdens een rit geadviseerd door Let'sGoMotorreizen, leuk om in de avonduren de tegekke ervaringen te delen bij een haardvuurtje in het hotel of op de camping. Tijdens de door mij georganiseerde groepsreizen reis je uiteraard samen met andere motorrijders, jullie delen vast deze zelfde leuke hobby! In je eigen tempo de routes rijden om de anderen later weer bij het hotel of de camping te ontmoeten, samen toeren in een prettige groep is zeker het overwegen waard.

Ook bij een groepsreis ben je vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Als je lekker wilt uitslapen en pas later wil vertrekken, is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt zelf of en wanneer je onderweg een stop maakt, bijvoorbeeld om een foto te maken, van een uitzicht te genieten, iets te drinken of te lunchen. Maak van deze heerlijke reis jouw eigen uitstapje.

Luxemburg

(26, 27 & 28 augustus 2022)

V.a. €240,00 p.p.

Dicht bij huis, maar echt vakantie voelen! Tijdens deze groepsreis geniet je van mooie, prettige slingerwegen tussen berg en bos. Ervaar de historie vanaf jouw eigen motor. Luxemburg is een uitstekende bestemming voor een korte stop in de dagelijkse drukte.

Klik hieronder voor meer informatie.


Duitsland - Harz

(22 t/m 25 september 2022)

€235,00 p.p.

Genieten van de rustig gelegen wegen in het Harz gebied in Duitsland! Toeren tussen de meren, rotsen, heuvels en bossen. Deze reis biedt alle wensen voor jou als motorrijder.

Klik hieronder voor meer informatie.


Oostenrijk - Karinthië
(7 daagse groepsreis)

2023 (datum n.t.b.)

Vanaf € 359,00


Karinthië staat ook wel bekend als het zonnige Zuiden van Oostenrijk. Hier zijn zowel in de zomer als in de winter zoveel zonuren dat je al snel weet waar het zijn naam vandaan heeft. Door het bergachtige landschap zijn er prachtige motorroutes! Je vindt hier dan ook de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner